Forum

Cs 1.6 opengl issue

Created 10th April 2012 @ 22:22

Add A Reply Pages: 1

alba

Saints

737 days ago

Online

Hello i know this is a tf2 site but i think i could get some help here, so the problem is that when i launch cs with the launch option -gl it crashes and says it will restart cs in software mode, when i launch it in software mode and change to opengl it crashes. And no i wont play in software mode, it sugs and its bad quality and laggy. Help me!

octochris

(0v0)

737 days ago

.


Last edited by octochris, 737 days ago

alba

Saints

737 days ago

Online

Quoted from octochris

.

Ur probably one of the few that can help me, 2 h googling didnt help


Last edited by alba, 737 days ago

AnAkkk

737 days ago

Install your drivers.

alba

Saints

737 days ago

Online

Quoted from AnAkkk

Install your drivers.

Ive updated to the latest drivers

alba

Saints

737 days ago

Online

Thou when i downloaded latest driver there was a problem with a INF-file that couldnt be found

nTraum

(Site Admin)
LAME
LAME

737 days ago

Quoted from AnAkkk

Install your drivers properly.

SiTeHBu0mbb

8{

737 days ago

I don’t recall from the period I was playing 1.6 that you had to put -gl in launchoptions.
Isn’t there some other console command?

AnAkkk

736 days ago

Quoted from SiTeHBu0mbb

I don’t recall from the period I was playing 1.6 that you had to put -gl in launchoptions.
Isn’t there some other console command?

No, and -gl does the same thing as changing the video mode to OpenGL in the options.

alba

Saints

736 days ago

Online

solved


Last edited by alba, 736 days ago

alba

Saints

736 days ago

Online

solved


Last edited by alba, 736 days ago

alba

Saints

736 days ago

Online

thou opengl issue isnt solved yet


Last edited by alba, 736 days ago

alba

Saints

736 days ago

Online

Wriing for le bump, i reinstalled my comp and got the latest drivers thou havent been able to try it out yet cus now steam is having troubleshooting to connect to the steam servers :(

Add A Reply Pages: 1