Forum

Publiclir.se öppnar dörrarna för Team Fortress 2

Created 12th July 2013 @ 17:35

Add A Reply Pages: 1

Heny

chumtoad.

Publiclir.se är en svensk spelförening som sedan starten i höstas har gett stöd till flera CS:GO lag som tävlat på eSport SM, Dreamhack samt Copenhagen Games. Och nu, efter en tids planering och arbete så öppnar vi nu dörrarna för competetive TF2. Vi har redan flertalet publicservrar och tjuvstartade egentligen den gångna säsongen genom att stödja Saints. Men nu är vi redo att offentliggöra oss på riktigt för den svenska tf2 communityn.

Om ni är intresserade av bakgrund, mål och planer med vår satsning på TF2 så finns mer att läsa om det här: https://docs.google.com/document/d/1_cVVvls0zFLPew4-RuawA7JUqDT_P05KeSBYO4-uqhY/edit?usp=sharing

Men jag ska hålla mig kortfattad.
Läget just nu:
Vi har startat en newbie mix grupp för svenskar: http://steamcommunity.com/groups/nyborjarmix
Vi kommer ge stöd till svenska eller till största delen svenska lag i form av spel -och voice server (mumble).
Vi jobbar på att få upp servrar med tex MGE. Dessa konfigureras just och är halvklara nu men eftersom att jag gör allt detta själv och gärna vill ha helg så kommer dessa nästa vecka.

Har du ett lag och vill ha vårt stöd så får ni mer än gärna ta kontakt med mig.
Antingen via steam: http://steamcommunity.com/id/esgaeron eller via mail [email protected]
Är du sugen på att hjälpa till? Ta då även kontakt med mig. Vi söker just nu admins till newbie mix gruppen men andra områden kommer att finnas tillgängliga inom en snar framtid.

Tack för att du tog dig tid att läsa allt (eller eventuellt bara läste sista raden) nu kan du gå ut och sola och bada igen!

Dahlbeck

IKEA
9F

Trevligt! och visst ska jag ut med brädan i solen!

Dennia

FAINT

Heny är trevlig och publiclir är coola :D

dAGNER

duplo

Kul

Heny

chumtoad.

Uppdatering:
Vi har lanserat nästa version av vår hemsida och vi kommer börja arbeta med bevakning av olika esport scener, däribland tf2. Så om du gillar att skriva och känner att du till hösten har tid att bevaka, till största del, svensk aktivitet i etf2l så är du mer än gärna välkommen att kontakta mig.

Vi har beslutat om att ge ett ekonomiskt bidrag till Saints så att dom kommer iväg till i49 hela bunten. Eftersom att vi måste generera pengar för att kunna bidra till liknande saker så får vi ett bidrag per medlem, vilket i dagsläget är vår största inkomstkälla. Om ni vill bidra så är det lättast att bara registrera sig på hemsidan.

Sola vidare nu!

Add A Reply Pages: 1