Forum

Vad kan vi mer göra?

Created 22nd April 2010 @ 00:54

Add A Reply Pages: 1

trams

-><-

I sin artikel förklarar Slicke lite hur svenska TF2-communityt drivs http://www.onlinegamer.se/2010/04/21/del-3-hur-drivs-tf2-sverige/ , men hur ska vi göra för att få det att utvecklas?
Saker jag gjort sen betan:
Skapat klaner av pub-lirare(SG och i viss mån starLike, även i rollators/Fader lyckades vi dra in några) ett ganska tidsödande och ibland otacksamt jobb.
Spammat alla spelforum(PCG, FZ, Fragbite o.s.v.) för att få folk att prova competetive, ganska enkelt men det “händer” inte mycket.
Körde igång ett regionsmästerskap i Highlander förra sommaren för jag trodde vi skulle locka in lite publirare, istället blev det competetive player-stacking på emellanåt lite för hög nivå (Enschede?:)).
Just nu hjälper jag till att försöka få ihop ett eller flera lag till ETF2L:s Highlander Community Challenge på Lokalen http://www.lokalen.nu/forums/viewtopic.php?f=8&t=21 , inte så jobbigt som att nöta in en klan men antagligen inte lika effektivt.
Men det måste finnas mer vi kan göra, så ställ dig frågan vad just DU kan göra eller hjälpa till med, tipsa gärna i tråden.

Spank

Hänvisar till Onlinegamer’s forum då de blitt lite mer replies där.

http://www.onlinegamer.se/forums/topic/vad-kan-vi-mer-gora

trams

-><-

Jo, kunde postat en länk bara, men det kändes lite “torrt” ;)

Add A Reply Pages: 1