Forum
O_oPs* frag mov
Created 15th January 2011 @ 11:58
Locked Pages: « Previous 1 2 3
-deleted-
Quoted from huhystah
[…]
Na ir papasakok jeigu tiek daug žinai. Man labai įdomu brolau, kiek/ ką tu žinai.
true.
btw : try to do your job well, it will be a huge amount of glory if you could do that, but i kind of feel you should stop this now and continue it on steam or irc because you are sadly ( with your lovely friend ) ruining ops’ thread
Quoted from huhystah
[…]
Na ir papasakok jeigu tiek daug žinai. Man labai įdomu brolau, kiek/ ką tu žinai.
1. As tau ne brolis. (Aciau tau Dieve)
2. Nesiruosiu tau kazka cia dar aiskintis. Man uztenka zinoti tiek kiek zinau, ir tiek kiek zino kiti ;) Tai kad gali man savo “reply” nemetyt, nes tolko tame nulis, pagauni?
Last edited by pr3d,
Quoted from pr3d
[…]
1. As tau ne brolis.
2. Nesiruosiu tau kazka cia dar aiskintis. Man uztenka zinoti tiek kiek zinau, ir tiek kiek zino kiti ;) Tai kad gali man savo “reply” nemetyt, nes tolko tame nulis, pagauni?
Vat tame ir esmė. Nieks nieko žino. Jeigu tampi kažkur adminas arba ten esi paminimas kažkur, tai jau reiškias, kad lendi i šikną. Juk reikia siųsti paraiškas ar laišką norint kažkur patekti ir jie atrenka(Čia kaip pavyzdys). Čia kažkokių nesamonių prisigalvojat ir tiek. Vietoj to, kad paskatint kitą žmogų, ar jį pagirt kai jisai stengias. Tai jį reikia apšmeižti(kaip oops padarė) ir aprėkt. Aye sounds logical.
The end.
Last edited by huhystah,
Locked Pages: « Previous 1 2 3