Forum

s7 säännöt

Created 10th January 2010 @ 21:50

Add A Reply Pages: 1 2 ... 4 Next »

kimsku

Katsoessani etusivua huomasin, että tullut season7 säännöt, aluksi ajattelin hyvää, kun luin, että fixed maps. Sitten aloin kattomaan mappeja: GORGE!? OBSCURE?! Gorge ihan kiva, jos on 16vs16, mutta ei helvetissä sovi 6vs6 matseihin yhtään. Sitten obscure, ei jumalauta jos admini tekee paskan mapin, niin miks se pitää laittaa league mapiks? Ihan järjetöntä paskaa nuo uudet säännöt jo tossa suhteessa.

Valven uudet public pelleilyyn tarkotetut unlock -aseet sallitaan matseihin.. Ainakin koko Suomen huippu (ja varmasti muutkin huippupelaajat), kun on niitä vastaa ja haluaa pelata vain medic unlockeilla.

Mitähän noi adminit on polttanu/syöny ku tollaset säännöt tehny. Publalla pelatessa kiinnostus alkaa loppumaan, kun jotain warppivia juutalaisritareita puskee naamalle. THX 4 ETF2L, nyt niitä joutuu kestää matseissakin.

Itsellä alkaa ainakin loppua kiinnostus tälläiseen paskaan ja en henkilökohtaisesti osallistu s7, jos pelataan näillä säännöillä. Oman tiimini(breeze) osallistumisesta en tiedä, mutta suurin osa on näitä sääntöjä vastaan. Ehkä adminit tajuaa sitten, kun div1/div2 tiimit alkaa kadota liigasta.


Last edited by kimsku,

Mitä vikaa obscuressa o, opettele pelaa.

JackieBoy

LTG.

Aika rajua tekstiä

kimsku

Mitä vikaa obscuressa o, opettele pelaa.

Jokasella saa olla mielipide ja mun mielipide on et se on paska. wildmire ja cp_tarmo:n alpha versioki on parempia mappeja, eikä niit silti pelata. Mut etf2l säännöt kehittyy sitä mukaa, että s9 siel on mariokart map poolis


Last edited by kimsku,

Jarppa

Feacon

GORGE!? OBSCURE?! Gorge ihan kiva, jos on 16vs16, mutta ei helvetissä sovi 6vs6 matseihin yhtään. Sitten obscure, ei jumalauta jos admini tekee paskan mapin, niin miks se pitää laittaa league mapiks?

Joo ei todellakaa Gorgea, Obscure on kyllä hyvin balansissa mutta kaipaa vielä joitakin muutoksia.

Mielummin näkisin Yukonin tai Followerin Gorgen tilalla.

Valven uudet public pelleilyyn tarkotetut unlock -aseet sallitaan matseihin.. Ainakin koko Suomen huippu (ja varmasti muutkin huippupelaajat), kun on niitä vastaa ja haluaa pelata vain medic unlockeilla.

Mitähän noi adminit on polttanu/syöny ku tollaset säännöt tehny. Publalla pelatessa kiinnostus alkaa loppumaan, kun jotain warppivia juutalaisritareita puskee naamalle. THX 4 ETF2L, nyt niitä joutuu kestää matseissakin.

Joo ei kiitos näitä uusia.

ismo

FAP!

Ainakin tol buff banneril vois heittää vesilintua

compton

cvx|

Tuntuu kyllä että ETF2L:n adminit ei paljoa pro-pelaajia kuuntele näitä sääntöjä tehdessä. Saa nähä miten pitkälle pelaajat jaksaa tätä.

M0re

mun mielest ainaki iha huippujuttui, saa enskaudel miekkail gorges. imho assyillekki uudet unlockit ja gorge ainooks mapiks.

Zipok

Vanilla TF2 with medic (+ pyro) unlocks. Jos tuota ei tule sääntökirjaan niin saa nähdä miten itse jaksan tätä peliä jatkossa pelata, ei innosta tipan tippaa nuo uudet pas.. aseet jotka lähinnä ärsyttää kun niitä vastaan pelaa.

Mappool myös aiikas shaissea. Uudet mapit on hyvä juttu, mutta ne pitää ujuttaa pelikalenteriin pikkuhiljalleen! Badla / Grana / Gravel (+ Well / Freight / Turbinea) näkisi mielellään enemmänkin, 1x obscurekin olisi riittänyt. Ja gorge.. yhhhh.

pena

Vittu mitä paskaa.

Taimou

ite en näe gorgessa mitään vikaa vaikka se helvetin suuri mappi onkin, itseasiassa nään suurimman osan uusista mapeista mahdollisuuksina, obscuren sen sijaan vois syöttää jutkuritari bytelle. Unlockeista ei muuta valittamistakun että buff bannerin vois poistaa pelistä ja että TDH ei oo OP, vaikka moni sen sellaiseksi näkee. Nämä kaikki on minun näkemyksiä.

Cheers

Byte

tarmo-

<3 Fruit

itse meinasin hakea jotain tiimiä s7, mutta kun näin tulevat muutokset… taidan jättää koko s7 väliin.

aksu

Mitä nyt noihin sääntömuutoksiin tulee niin oisin ite ollu ehdottomasti vanillan kannalla, paitsi medin aseet ois voinu tietty säilyttää. Buff banner ei oo nyt niin hirveen kova sana kun vaatii niin paljon damaa ennen kun saa chargen ja ei niin mitään järkeä sallia tdh:ta ennen kun sitä viilataan. Equalizerin daamagea pitäs vähentää ja demon aseet nyt on varmaan aika lailla hyödyttömiä suoraan sanoen ellei tykkää pelleillä jotain paskaa vihua vastaan. Näin yleensä ottaen menee vähän pelleilyks noiden uusien aseiden kanssa mut saas nyt nähä miten homma etenee.

Mapit on ihan ok omasta mielestäni gorgea lukuunottamatta, itseasiassa tykkäsin obscuresta kovastikkin kun tänään vähän pääsin pelailemaan sitä. Fastlanen poisto oli hyvä homma mut ehkä mielummin oisin silti pitäny sen kun esim. wellin :)

suni

[j]\\\'

Ihan hyvä, että div1 ajaa Vanilla sääntöjä :)

Toivoisin ite ainakin, että saatais meidän d2 lohkoon myös jotain GENTLEMAN’S sääntöjä.

Pamppu

brz
cvx|

Gorgen A sillalle saa tiimien demoille turnajaiset. Muu tiimi mahtuu myös mukaan seuraamaan sillan molemmin puolin.

Gorge on sinänsä aika jännä valinta 6on6-peleihin kokonsa puolesta. Soltulla menee 5min 10 minuutin matsissa siirtyessä spawnilta viimeiselle capille.

Obscurea en ole tainnut pelata kunnolla, mutta kaikella todennäköisyydellä se ei hävinne Gorgelle.

Unlockit onkin sitten asia erikseen… TDH on tällä hetkellä buginen kuin mikä, eikä missän nimessä pitäisi olla mukana. Vaikka on myönnettävä, että osaavissa käsissä se pakottaa vastustajatiimin hinaamaan maata myöten, elleivät sitten halua instagibbaantua. Ihan verratakseni voisi vielä sanoa, että aserajoituksia on muissakin peleissä. Mm. CoD4:ssa ja vanhassa kyntterissäkin on aserajoituksia, mutta kai sitten unlockien kieltäminen tekee tästä meidän hassun hauskasta rng paukuttelusta huonon.

Add A Reply Pages: 1 2 ... 4 Next »