Forum

apua alottelijalle!

Created 1st December 2013 @ 21:49

Add A Reply Pages: « Previous 1 2 3

xzr

taitaa vaa olla mad cuz bad :(

Poikaparka ei tiennyt mitä aloitti :D

Muffinz

DUBSTEP

Miten olis jos pysyttäis alkuperäisessä aiheessa ja kaikki käyttäytyis nätisti?

To AXLplosion; Jos vielä kysyttävää, vastaan mieluusti. :)

Limp.

EPA

Quoted from Limp.

…ja “jersyt” kieliruskeana sitten viellä vittuilee pereään, että ompas taas joku idiootti tullu tänne pilaamaan HÄNEN pelinsä…

Quoted from Punkka

Poikaparka ei tiennyt mitä aloitti :D

http://i.imgur.com/BFo1T.jpg

xzr

tainnu vaa sattua tunteisiin ku joku sanonu että pelasitpa tyhmästi :/

Septique

Tää tarjos kyllä parasta viihdettä vähään aikaan. Kiitos Limp.

Limp.

EPA

Eipä mitään, iso kiitos kuuluu myös Suqp3r:lle pelas hyvin yhteen *brofist*

Hirvisorsa

tR67

http://www.tf2.fi/forum/index.php?topic=531.0

http://tf2.fi/?p=artikkeli&id=11

4/5 draama, 5/5 jos joku ois pelannu natsikortin

Karhunen

[MIPC]

Seuraa 03-alueelta? Olen niin yksinäinen. :(

Jers1

tR67

Foorumidraama on paras :D ja tappelu :D

ps.
Quoted from Limp.

Voin jo kuvitella mikä paska myrsky lähtee, kun paikalle tupsahtaa alottelija ja pelaa permapyroa 6v6 gathussa ja “jersyt” kieliruskeana sitten viellä vittuilee pereään, että ompas taas joku idiootti tullu tänne pilaamaan HÄNEN pelinsä.

lol mitä?

SabaSaba

[hePPa]

AXLplosion: onko sinulla jotain kysyttävää vielä? Mieluusti autetaan alkuun. Ei kannata pelästyä tätä keskustelua parilta viime sivulta, se on jotain ihan muuta.

BAITO

( ͡~ ͜ʖ ͡9

mitä ne sellaset bannit on o___O

Qnai

R6S
.awkward

Dodiin, hienoa nähdä että uusia suomalaisia popsahtelee pinnalle! Jos tosiaan lemppariukkelisi on pyro, kannattaa varmaan harkita sitten sitä Highlanderia.

Jos Highlanderi väräytti yhtään kiinnostuskiikaria, niin paras paikka varmaan ihan aloittelijalle on nuo lobbyt (lue: TF2Center koska TF2lobby taitaa olla RIP). Sieltä saa ihan hyvin vauhtia koko hommaan. Kun on peruskaurat selvillä, niin rohkeasti vaan uutta tuulta purjeisiin, eli Spreadsheet mixiä: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ahjhko7fIw92dGFYRUVVYy1yNGNReXV6TW9FNnlxa1E#gid=2
Sinne tulee aika ajoin kaikille avoimia pelejä, mutta yleensä taitaa se taitotaso pyöriä +4div paikkeilla. Taisi tässä jokunen aika sitten tulla IRC channu HL pickupeille, mutta en ole vielä sen puolelle kerinnyt kurkata joten en tiedä millainen meno siellä sitten on. Tästä osoitteesta kuitenkin löytyy mikäli haluat kokeilla sitäkin vaihtoehtoa #tf2.mix.euhl

Kysyit sitten myös, että miten joinata/perustaa tiimi? Euroopassa tosiaan pyörii kolme liigaa: ETF2L, UGC ja Wireplay. Jos ei ympäriltä löydy kaveriporukkaa, niin itse en ehkä lähtisi tiimiä itsekseni pystyttämään. Tämä tosiaan vaan oma mielipiteeni, voi olla että monet selviytyisivät siitä paremmin kuin minä! Mutta paras tapa päästä tiimiin täällä ETF2L:ssä on selailla noita rekryposteja. “Recruiment” osiosta niitä löytyy, ja siellä aika usein huomaa 6div tiimien etsivän pelaajia. Jos UGC kuitenkin kiinnostaa niin tuolta: http://www.ugcleague.com/forum/forumdisplay.php?8-Europe löytyy tiimit ketkä etsivät pelaajia.

Tässä oli nyt enimmäkseen Highlanderi näkökulmaa, muut osaavat sitten paremmin 6on6 kuviot. Jos sinua kiinnostaa perustaa kuitenkin oma tiimi, niin lisäile meikäläistä stiimin puolella niin voin antaa hiukan vinkkejän sen asian tiimoilta :)
Toivotan parasta onnea uuden comppiuran alkuun ja toivottavasti löydät/pystytät hyvän ja mukavan tiimin!

jx53

2/5 mylly, loppui liian nopeasti

Add A Reply Pages: « Previous 1 2 3