Forum

Low LOD / Picmip for TF2 (Nvidia + ATI/AMD)

Created 26th July 2011 @ 10:11

Add A Reply Pages: « Previous 1 ... 19 20 21 ... 23 Next »

Rainbow Dash

REMOVE

scroll back a few pages for optional solutions.

STOGE

TDP

For anyone that can’t get it to work (and has been using Nvidia Inspector); Your problem is most likely that you have an updated version of it, afaik you can only do it with a specific version.

I used this and it worked fine.

As well as setting “Texture Filtering – LOD Bias” to 10/15, remember to also set “Antialiasing – Transparency Supersampling” to “AA_MODE_REPLAY_MODE_ALL”.

I couldn’t get it to work without changing the Antialiasing setting.


Last edited by STOGE,

STOGE

TDP

Quoted from GODMODE

nvideainspector doesn’t work for me.

any fixs ?

For anyone that can’t get it to work (and has been using Nvidia Inspector); Your problem is most likely that you have an updated version of it, afaik you can only do it with a specific version.

I used this and it worked fine.

As well as setting “Texture Filtering – LOD Bias” to 10/15, remember to also set “Antialiasing – Transparency Supersampling” to “AA_MODE_REPLAY_MODE_ALL”.

I couldn’t get it to work without changing the Antialiasing setting.

STOGE

TDP

Quoted from adysky

doesnt work for me either, help

For anyone that can’t get it to work (and has been using Nvidia Inspector); Your problem is most likely that you have an updated version of it, afaik you can only do it with a specific version.

I used this and it worked fine.

As well as setting “Texture Filtering – LOD Bias” to 10/15, remember to also set “Antialiasing – Transparency Supersampling” to “AA_MODE_REPLAY_MODE_ALL”.

I couldn’t get it to work without changing the Antialiasing setting.

zen1th

LEGO
LEGO

oh baby

a triple

GODMODE

Compound
*w*

Quoted from zen1th

oh baby

a triple

http://www.doritos.co.uk/

GODMODE

Compound
*w*

Quoted from STOGE

[…]

For anyone that can’t get it to work (and has been using Nvidia Inspector); Your problem is most likely that you have an updated version of it, afaik you can only do it with a specific version.

I used this and it worked fine.

As well as setting “Texture Filtering – LOD Bias” to 10/15, remember to also set “Antialiasing – Transparency Supersampling” to “AA_MODE_REPLAY_MODE_ALL”.

I couldn’t get it to work without changing the Antialiasing setting.

Much appreciated, works fine now.

R4ndom

Devon

Love you!

stephen

If you want your game to look even worse like mine used too, you can use this too, a little something I found, idk if it’s lod though :3 https://m.youtube.com/watch?v=7dyngP8Cwt4

Nvidia only


Last edited by stephen,

Pum

Hello, i applied these settings to my TF2 and it looks as it should. But there is a lightning issue that is really bothering me. I’m currently using maxframes alongside the tweak here explained.

My graphics card is a Nvidia GeForce 820M

Need any more information?

The lightning issue is : https://www.youtube.com/watch?v=SBZpixjCHGI


Last edited by Pum,

slate

(ETF2L Donator)
AMG

Quoted from Pum

Hello, i applied these settings to my TF2 and it looks as it should. But there is a lightning issue that is really bothering me. I’m currently using maxframes alongside the tweak here explained.

My graphics card is a Nvidia GeForce 820M

Need any more information?

The lightning issue is : https://www.youtube.com/watch?v=SBZpixjCHGI

some nvidia drivers do that in combination with dx8, try different driver-versions.


Last edited by slate,

Pum

Quoted from slate

some nvidia drivers do that in combination with dx8, try different driver-versions.

What could be the version for it?

slate

(ETF2L Donator)
AMG

Version 306.97 was the last Version before that started happening, but I think newer ones fixed it at some point too, I’m not sure about version though.

Pum

Quoted from slate

Version 306.97 was the last Version before that started happening, but I think newer ones fixed it at some point too, I’m not sure about version though.

Thanks i’ll take a look.

Another thing i noticed, after playing a few maps the lightning issue stopped. But if i restart the game it comes back until i play some different maps.

Pum

At the end i found using dx level 90 instead of 81 to have a better pay-off, while fixing the lightning issue plus the FPS are pretty much the same.

Add A Reply Pages: « Previous 1 ... 19 20 21 ... 23 Next »